Lyssnartips på Arbetsplatspodden Andreas Ek-Sarfraz

Jag heter Andreas Ek-Sarfraz, och är arbetsplatsutvecklare. Det betyder att jag tittar på helheten på ditt företag, allt från kost och fysisk arbetsmiljö till sociala signaler och kulturen. Just företagskultur ligger mig varmt om hjärtat, då jag anser mycket av utmaningar och möjligheter kan härledas från detta.

Jag driver Hälsorådgivaren, och har även en podcast vid namn Arbetsplatspodden (f.d. ArbetsMiljö&Hälsa). Bakgrundsmässigt sett har jag arbetat med ledarskaps- och medarbetarfrågor sedan ca 15 år, i en mängd olika företag. Jag kommer att fokusera främst på medarbetarskapet och arbetsplatskultur i mina artiklar. Jag hoppas du får stor nytta av mina kunskaper.

Vill du vässa arbetsplatskulturen på ditt företag, ska du lyssna specifikt på dessa tre favoriter från säsong 3:

 

 

 

Må bra, och skapa glädje kring dig,

/Andreas